vineri, iulie 17, 2009

Sos tzatziki



Un sos racoritor si f.bun,pe care eu il fac des mai ales vara!avem nevoie de:

-castraveti
-iaurt
-smintina
-usturoi
-sare de mare
-piper
-marar
Iata cum se face:usor zic eu castravetii ii curatim de coaja, ii dam pe razatoarea mare si ii stoarcem dupa ce facem sosul! iaurtul din acela de buna calitate si smintina aceleasi cantitati (poate eu pun mai multa smintina) usturoi dat pe razatoarea mica, se amesteca bine se pune sarea, piper daca vreti si incorporam castravetii care i-am stors putin de zeama lor, si marar taiat marunt! atit si gata, noi ii folosim de regula la cartofii pai(fiecare are castronelul lui si incingem cartofii pai in sos,da asa cu mina! ha,ha)




8 comentarii:

  1. Nine te-am gasit ,Mariana draga ! Acum ,daca mi-ai lasat link pe spatele blogului acolo la referenti ...am venit si-am nimerit :lol:
    Sa-ti traiasca blogul cel nou si sa-ti aduca numai bucurii! Te pup si mai vorbim :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place mult acest sos !
    Nu l-am facut niciodata in casa ,il cumpar. Cu prima ocazie vreau sa-l incerc si eu.

    P.S.
    Sa stapanesti sanatoasa blogul!
    ciao!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elisa bine ai venit in blogusorul meu!si cu ingaduinta mare ca e tare simplut!problema la mine e ca nu stiu engleza si nici in ale netului nu prea!dar va fi mai tirziu bine!ma voi straduii!!uite deja am bucurii ca va pot primi cu mult DRAG la mine!asta conteaza mult pt.mine!si te rog sa mai poftesti ca eu te astept cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. O ce bucurie:bine ai venit Nicoleta!daca ai sti cit am incercat sa-ti trimit e-mailul,dar nu merge si gata,desi am trimis multe e-mailuri!fii bine venita!!astept sfaturi de la tine si nu numai!l-as imbunatatii cu un ceas si un calendar,asta pe moment!Referitor la sos te rog sa-l incerci(fa la inceput o cant.mai mica apoi veizi tu daca va place.Noua n-e place mult!da un gust racoritor!cu drag te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate nu ma crezi dar eu,de cand am plecat de pe blogspot am uitat cum sa trec link in blogroll,deci ma enerveaza ca am uitat si ca nu stiu sa folosesc tot ce are platforma...Ma uit la alte bloguri de pe aceasta platforma si vad de toate cele si eu nu stiu cum sa le pun...In fine,acum pe wordpress am mai putine necunoscute,dar am si acolo destule si nu ma preocupa sa le descopar singura,ma plictisesc asa ca...asta este.

    RăspundețiȘtergere
  6. Elisa, dai copy la titlul blogului meu si apoi paste cand intri la editarea listei blogului!

    RăspundețiȘtergere
  7. daca mai ai si alte nelamuriri, te rog sa ma intrebi!

    RăspundețiȘtergere
  8. cum se face stiu doar ca la blogroll nu stiu cum sa deschid..asta zic :)

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.