miercuri, decembrie 23, 2009

Carnati de porc!




Atunci cind tai porc,nu se poate sa nu faci deliciosii cirnati de porc!
Simplu zic eu acuma:avem nevoie de :
Carne de porc macinata,usturoi,boia(asa fara mila),piper si sare!mai e nevoie desigur si de mate de porc bine,bine spalate si curatate!
Cantitati nu ma intrebati va rog,nu stiu totul merge dupa gustul fiecaruia!
Doar ca trebuie framintam bine de tot pina ce gustul e pe placul nostru,apoi cu masina de facut cirnati avem treaba:sa implem cu bulgari mari de compozitia de carne,si dai la facut carnati dupa ce adaptam si avem matele pregatite!
Eu am pus si citeva fire de carnati la congelator!ce se vede in poza sint dusi la afumat!
Citeva poze mai sus,dar cu ei afumati nu am ca sint pina miine la afumat!

6 comentarii:

  1. Vai,ce bine arata carnaciorii! Asta inseamna sa ai porc! Noi am cumparat de la un targ bio,cam 3 bucatele,caci totul e in program "Criza"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana!ce drag mi-ar fi sa mincam impreuna un fir din asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, si mie! Poate candva se va intampla! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cirnatzii inseamna belshug mare prin Ardeal. Se vede belshugul in poze! Pofta mare. Anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai ce as mai papa si eu...sunt grozavi agatati asa frumos.Te pupic

    RăspundețiȘtergere
  6. Yafa,te rog sa poftesti,sint asa buni acum is si afumati,te astept cu mult drag,si multumesc de vizita!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.