Am facut o ciorbita pe o bucata mare de spinare!a iesit super!incercati si voi!!
Am folosit:o bucata mare de spinare de porc,morcovi,patrunjel radacina si frunze,gulie,ardei,rosii,ceapa,marar,macris putin, si cam atit!
Carnea tinuta in apa cam 1 ore,am pus-o in apa rece la fiert ,cind a inceput sa fiarba am dat focul la minim si am fiert-o cam 1 ora!
Zarzavaturile curatate ,taiate fiisiute,ceapa,le-am pus si ele linga carne! spre sfirsit intr-un bol al pus o lingurita de faina cu o lingura de apa le-am omogenizat, apoi multa smintina, am luat cu polonicul supa si l-am frecat bine si le-am pus la ciorbita! am pus la sfirsit verdeata si putin macris, si rosiile taiate marunt!pacat ca nu se vede bine in imagine coloritul!
A iesit f.f.buna!
mmmm,o bunatate!ii cunosc gustul,si mama o practica!
RăspundețiȘtergerebunatati simple din Ardeal, eu sunt din Satu MAre si cateodata imi este o pofta de niste mancaruri ardelenesti.
RăspundețiȘtergeresucces,
sergiu
Multam' si te poftesc la o masa pe cinste!!
RăspundețiȘtergere