marți, august 18, 2009

episodul 6 al schimbarii





Ma gindeam ca azi nu postez nimic,dar evenimentele s-au sccedat si iata caum s-au derulat:
De dimineata sotul la ridicat aprob.pt.inst.centrala,apoi la un depozit, a sosit ce comandasem de o saptamana!e bine ca seful comanda ce ne trebuie pe moment si atunci soseste marfa cind are nevoie,in acest mod nu aduna totul ,si asa e haos total in curte,garaj in spatele casei!

Asa si ma anunta dupa ce au servit mesterii cafeaua ca azi se monteaza tavanul!!!!m-a speriat ca nu a venit electricianul,el anuntindu-,ma ca luni si marti merge la analize la Cluj!asa l-am sunat si mi-a promis ca seara vine din Cluj si vine sa faca ce are de facut sub tavan ca miine zidarii sa monteze tavanul!!!

Sa va arat viitorul nostru living!oare va fi gata ?si cind???asta-i intrebarea!

Am rugat puiul mic sa faca poze iata-le alaturi!!!


A venit sseara si electricianul sa-si traga toate firicelele electrice,care vor veni sub tavanul (care nu vor fi la vedere!

Nu eu fac pozele ca altfel va pozam si curtea si garajul in interior,asa sa stiti ca e mare garajul da nu ai loc sa arunci un ac!!!!pe curind!

2 comentarii:

  1. Aveti ceva de munca dar se contureaza frumos noul living. Sa aveti spor si veselie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mariana! Am venit sa-ti multumesc draga mea pentru gandurile frumoase adresate mamei mele. La randul meu iti doresc spor la santier si multa putere. Imbratisari si pupici din Montreal!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.