sâmbătă, august 15, 2009

Friptura Mariei




Azi am dorit sa fac o buna friptura,si am reusit!merita s-o

incercati!!

Iata de ce aveti nevoie:

- 2 bucati mari de muschi-eu am avut azi de porc,
- sare de mare,
- boia,
- piper,
- chilli,
- usturoi 2-3 catei,

Aceste fiind zise:luam cele 2 buc.mari de muschi si le crestam in forma de romb,le saram,dam cu piper,boia,chilli,si usturoiul dar pe raz.mica si masam bine muschiul pe toate partile,il punem intr-un castron de portelan si la frigider citeva ore bune

A doua zi lam asezat intr-o punga pt.cuptor alaturi de cartofi,ardei,rosii,si doi catei de usturoi am mai condimentat du secretul gustului,si am turnat ca o cana de 1/2 litri de supa de pasare,am legat punga si am spart-o cu o scobitoare si la cuptor cam 1 ora ,apoi am taiat punga si am mai lasat cam 3o min.asta vedeti voi in functie de presiunea gazului!
Dupa citeva minute am scos-o pe o tabla de lemn si am tatiat-o felii!e si f.sanatoasa,nu uitati s-a facut in aburiii!!!!!!!

A iesit o mare bunatate:priviti si voi ce a iesit!!!!

Un comentariu:

  1. La multi ani cu sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos,alaturi de cei dragi tie! si eu am pus pe blog pt Marii, dar aiurita cum sunt am uitat sa pun linkul la Sarbatoriti pe blog! Acum mi-am dat seama!!! ma ierti??? te rog din suflet!!! Imbratisari,pupici si petrecere frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.