Cu ceva vreme in urma parca prin martie am mincat in Ungaria shaorma la farfurie...urgent am facut-o si eu acasa bineinteles cu mici schimbari!si de atunci o fac mereu ne place mai mult decit cu lipie!
Pe scurt asa cum fac eu din lipsa de timp!
Piept de pui,cartofi noi mici f.proaspeti spalati bine de tot si facuti pai,ciuperci trase usor nu erau dar eu am pus,castraveti noi,rosii chery,varza alba(trebuia dar am uitat de ea);ardei iute;sos de maioneza cu mult iaurt de casa si smintina,piper,cascaval mult;cred cam atit;de atunci am facut-o de multe ori!Totul asezat in straturi;merita servita si cind avem musafiri!
Delicioasa si hranitoare!
Pofta buna si duminica in pace si liniste;va pup!
buna ideea in caz ca nu avem timp sa facem lipii.de retinut.iti doresc o duminica minunata
RăspundețiȘtergereSarah,categoric la mine fara lipie de cind am mincat-o prima data!
RăspundețiȘtergereTe imbratisez cu drag de departe si o duminica minunata!Te pup!
nu arata rau deloc ;). duminica placuta si pofta buna!
RăspundețiȘtergereunde este humusul ? si sosul de tehina...?
RăspundețiȘtergereasta ar da un gust desavarsit oriental acestei mancari
Zazuza,multumesc!Te pup!
RăspundețiȘtergereViorica,poate voi incerca cu sos tahini dar numai la sugestia ta!
RăspundețiȘtergereA fost excelent asa cum l-am facut eu si cum defapt am mincat in acel restaurant unguresc!Pa si o saptamina excelenta Viorica!