duminică, iulie 03, 2011

Shaorma la farfurie!







Cu ceva vreme in urma parca prin martie am mincat in Ungaria shaorma la farfurie...urgent am facut-o si eu acasa bineinteles cu mici schimbari!si de atunci o fac mereu ne place mai mult decit cu lipie!

Pe scurt asa cum fac eu din lipsa de timp!

Piept de pui,cartofi noi mici  f.proaspeti spalati bine de tot si facuti pai,ciuperci trase usor nu erau  dar eu am pus,castraveti noi,rosii chery,varza alba(trebuia dar am uitat de ea);ardei iute;sos de maioneza cu mult iaurt de casa si smintina,piper,cascaval mult;cred cam atit;de atunci am facut-o de multe ori!Totul asezat in straturi;merita servita si cind avem musafiri!

Delicioasa si hranitoare!


Pofta buna si duminica in pace si liniste;va pup!

6 comentarii:

  1. buna ideea in caz ca nu avem timp sa facem lipii.de retinut.iti doresc o duminica minunata

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarah,categoric la mine fara lipie de cind am mincat-o prima data!
    Te imbratisez cu drag de departe si o duminica minunata!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu arata rau deloc ;). duminica placuta si pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. unde este humusul ? si sosul de tehina...?
    asta ar da un gust desavarsit oriental acestei mancari

    RăspundețiȘtergere
  5. Viorica,poate voi incerca cu sos tahini dar numai la sugestia ta!
    A fost excelent asa cum l-am facut eu si cum defapt am mincat in acel restaurant unguresc!Pa si o saptamina excelenta Viorica!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.