Tot simplu si gustos!
Brinza topita taiata asa mai grosut data printr-un amalgam de ou batut,faina,sare,piper si prajit in ulei fierbinte(grija ce brinza luati sa nu va treziti ca la prajit curge! a mea nu a curs deloc!Se scoate de la prajit pe un platou cu servete de bucatarie!
Pofta buna!
Marienush , de unde te inspiri pentru atatea bunataturi cate faci , draga mea? M-ai lasat fara cuvinte , ca de obicei...
RăspundețiȘtergerePupici!
stii ce balta mare am sub birou??:)))
RăspundețiȘtergereprea bun sa nu incerc si eu
Veronida:Ioy,stii ce?haide iute,iute sa mai fac o tura daca poftesti!Te puppp!
RăspundețiȘtergereAna Maria,e o brinza topita care nu iese din ce o pui si asta m-am gindit ca hai s-o fac!
RăspundețiȘtergereO seara placuta!
de cand n-am mai mancat! Imi place la nebunie si merge grozav si cu niste seminte deasupra (din grau, dovleac sau amestec) si cu o salata verde!
RăspundețiȘtergereKadia,da,da,poate faci si tu daca doresti!
RăspundețiȘtergereTe imbrastisez!
mmm... delicios arata... sa treaca postul ca imi fac de urgenta si eu...
RăspundețiȘtergerewow,draga mea,dar,arata minunat si nu se poate sa nu incerc si eu,dar numai dupa post!te pupik dulce,o seara buna!
RăspundețiȘtergereFelis,OK!da,da delicios!
RăspundețiȘtergereNoapte buna!
Felis,OK!da,da delicios!
RăspundețiȘtergereNoapte buna!
Gabriela,incearca draga mea,nu o sa-ti para rau!poate imi spui cum ti-a placut!
RăspundețiȘtergereNoapte buna!
Buna rau de tot! Eu fac si cascavalul asa .
RăspundețiȘtergereo seara buna !
Nicoleta,da sigur,cascavalul e la ordinea zilei,brinza topita fac mai rar!
RăspundețiȘtergereTe pup si o seara buna!
Gabi's,multumesc de invitatie,bafta!
RăspundețiȘtergerebuna rau branzica.....pupici si o seara buna
RăspundețiȘtergereBuna rau! Poti spune ce marca are branza topita?
RăspundețiȘtergereGhiocel07,brinza topita nu este din tara!o cumpar de la cineva din Ungaria si imi face impresia ca d-na are pe cineva la ceva fabr. de lactate,de aceea am scris atentie la ce brinza topita luati,ar putea curge!!!
RăspundețiȘtergere