sâmbătă, aprilie 24, 2010
Pulpe de pui la cuptor,bune,bune!
Peste pulpele spalate si scurse de apa se pune o compozitie din ulei de masline,usturoi dat pe razatoarea mica,sare,piper,boia de ardei iute,frunze de busuioc,marar si patrunjel la macerat si se lasa citeva ore sa se patrunda.Apoi se pun intr-o tava de teflon cu diferite legume,eu am pus ce aveam prin casa:sfecla rosie,dovlecel,ceapa,usturoi , varza,mazare,ardei rosu,rosii si am pus o cana de supa de pasare,am acoperit cu folie de staniol si am dat-o la cuptor cam 1 ora si jumatate(eu am presiune cam mica mereu)cu 15 min.inainte de a fi gata am dat staniolul la o parte si am lasat sa prinda putina crusta!
A fost un deliciu!
Sa fiti sanatosi si veseli,doar e primavara!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Wow, arata tare bine! Deci, da, incercam! :D
RăspundețiȘtergereBune,bune,WoW!!!!!!!SMAK
RăspundețiȘtergereMMm ce bunatate de pulpe ai facut...
RăspundețiȘtergereMi-ai facut pofta:))
Weekend frumos in continuare.
M=ai dat gata....chiar ca ai facut bunataturi!
RăspundețiȘtergereManole,chiar te rog,sa-mi zici cum a fost!
RăspundețiȘtergereNitte,da,da !
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita!
Bianca:te invit sa servesti!
RăspundețiȘtergereMultumesc si tu sa ai zile placute!
Ana Maria,da,da!Tu ce ai gatit?
RăspundețiȘtergerePa si te pup!
simplu si eficient, si bun de tot!
RăspundețiȘtergereChiar ca sunt bune.
RăspundețiȘtergereZile bune la sfarsit de saptamana!
Pfoai ce bine arată... și asta e săptămâna mea fără carne :D
RăspundețiȘtergereZazuza,da bun de tot!
RăspundețiȘtergerePusik!
Maria Mihalache,da!
RăspundețiȘtergereSi tu sa ai zile bune Maria!
Bianca:las-o in colo de saptamina fara carne!ce conteaza o tava de pulpe in plus sau in minus?
RăspundețiȘtergereHai totusi,fie cum vrei tu!dar incearca sau pune pe mami sa-ti faca!daca nu vrea vino la Mariana!
Te pup draga mea Bianca!
Esti o draguta si o discreta! habar n'am cum am ajung in blogroll'ul tau, am descoperit asta de vreo saptamana... O sa te vizitez si eu de'acum, mai ales ca's mare gurmanda! Pupaciuni si-o duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergereMultumim de reteta! Chiar o sa o incerc zilele urmatoare ca pe azi avem miel :)
RăspundețiȘtergereImi place numele blogului! Felicitari!
Shamefully im not that great a cook! xx
RăspundețiȘtergereGeorgiana,ce sa spun?bine ai venit!
RăspundețiȘtergereTe voi astepta cu drag!
Atita doar ca nu totdeauna vei gasi de papa,pentru ca nu am timpul necesar sa postez mereu mincare,asta pentru ca timpul e asa scurt!Of,of!
O zi de duminica frumoasa!Pupici!
Kellie,bine ai venit!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!
Te astept oricind cu drag!
O duminica frumoasa!
Mariana draga,cu drag!Merita crede-ma!
RăspundețiȘtergerePoate imi spui cum v-a placut!
Numele l-am dat asa rapid fara sa ma gindesc prea mult!si nu stiam eu ca cere si ceva timp sa postezi numai mincare,dar una peste alta la cit ma pricep eu la chestii pe internet e OK!
Si mai ales ca lumea ma viziteaza si asta imi produce o MARE bucurie!
Te astept oricind cu drag!
O zi frumoasa!
Arata superb, Mariana!
RăspundețiȘtergereTe pup, ANKA
Ciao Mariana! Questo piatto ha un colore davvero invitante, deve essere ottimo!
RăspundețiȘtergereAnka,multumesc frumos,te invit la o portie!
RăspundețiȘtergereSi eu te pup cu drag!
Tania,bine ai venit!
RăspundețiȘtergereMultumesc si te astept cu drag pe la mine!
Te pup!
¡Hola! Mariana
RăspundețiȘtergereMuchas gracias por tu visita y comentario. Así puedo visitarte y comparar nuestras culturas gastronómicas.
Este pollo tiene un aspecto muy bueno!.
Un beso.
Empar,multumesc si eu de vizita si te mai astept cu drag sa schimbam impresii despre preparatele noastre!
RăspundețiȘtergereSi eu te pup!