sâmbătă, aprilie 24, 2010

Pulpe de pui la cuptor,bune,bune!







Peste pulpele spalate si scurse de apa se pune o compozitie din ulei de masline,usturoi dat pe razatoarea mica,sare,piper,boia de ardei iute,frunze de busuioc,marar si patrunjel la macerat si se lasa citeva ore sa se patrunda.Apoi se pun intr-o tava de teflon cu diferite legume,eu am pus ce aveam prin casa:sfecla rosie,dovlecel,ceapa,usturoi , varza,mazare,ardei rosu,rosii si am pus o cana de supa de pasare,am acoperit cu folie de staniol si am dat-o la cuptor cam 1 ora si jumatate(eu am presiune cam mica mereu)cu 15 min.inainte de a fi gata am dat staniolul la o parte si am lasat sa prinda putina crusta!
A fost un deliciu!
Sa fiti sanatosi si veseli,doar e primavara!

26 de comentarii:

  1. Wow, arata tare bine! Deci, da, incercam! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. MMm ce bunatate de pulpe ai facut...
    Mi-ai facut pofta:))
    Weekend frumos in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. M=ai dat gata....chiar ca ai facut bunataturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Manole,chiar te rog,sa-mi zici cum a fost!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bianca:te invit sa servesti!
    Multumesc si tu sa ai zile placute!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ana Maria,da,da!Tu ce ai gatit?
    Pa si te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. simplu si eficient, si bun de tot!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar ca sunt bune.
    Zile bune la sfarsit de saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pfoai ce bine arată... și asta e săptămâna mea fără carne :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria Mihalache,da!
    Si tu sa ai zile bune Maria!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bianca:las-o in colo de saptamina fara carne!ce conteaza o tava de pulpe in plus sau in minus?
    Hai totusi,fie cum vrei tu!dar incearca sau pune pe mami sa-ti faca!daca nu vrea vino la Mariana!
    Te pup draga mea Bianca!

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti o draguta si o discreta! habar n'am cum am ajung in blogroll'ul tau, am descoperit asta de vreo saptamana... O sa te vizitez si eu de'acum, mai ales ca's mare gurmanda! Pupaciuni si-o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim de reteta! Chiar o sa o incerc zilele urmatoare ca pe azi avem miel :)

    Imi place numele blogului! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  14. Shamefully im not that great a cook! xx

    RăspundețiȘtergere
  15. Georgiana,ce sa spun?bine ai venit!
    Te voi astepta cu drag!
    Atita doar ca nu totdeauna vei gasi de papa,pentru ca nu am timpul necesar sa postez mereu mincare,asta pentru ca timpul e asa scurt!Of,of!
    O zi de duminica frumoasa!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Kellie,bine ai venit!
    Multumesc frumos!
    Te astept oricind cu drag!
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mariana draga,cu drag!Merita crede-ma!
    Poate imi spui cum v-a placut!

    Numele l-am dat asa rapid fara sa ma gindesc prea mult!si nu stiam eu ca cere si ceva timp sa postezi numai mincare,dar una peste alta la cit ma pricep eu la chestii pe internet e OK!

    Si mai ales ca lumea ma viziteaza si asta imi produce o MARE bucurie!

    Te astept oricind cu drag!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  18. Arata superb, Mariana!
    Te pup, ANKA

    RăspundețiȘtergere
  19. Ciao Mariana! Questo piatto ha un colore davvero invitante, deve essere ottimo!

    RăspundețiȘtergere
  20. Anka,multumesc frumos,te invit la o portie!
    Si eu te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  21. Tania,bine ai venit!
    Multumesc si te astept cu drag pe la mine!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  22. ¡Hola! Mariana
    Muchas gracias por tu visita y comentario. Así puedo visitarte y comparar nuestras culturas gastronómicas.
    Este pollo tiene un aspecto muy bueno!.
    Un beso.

    RăspundețiȘtergere
  23. Empar,multumesc si eu de vizita si te mai astept cu drag sa schimbam impresii despre preparatele noastre!
    Si eu te pup!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.