joi, octombrie 28, 2010
Pasta zuchini !
O data pe an o fac tot ca si dovlecelul cu maioneza,defapt se aseamana mult!
Cum se face?cu siguranta stiti!
Daca nu - iata de ce avem nevoie:
zuchini curatat de coaja se fierbe si piseaza si se stoarce daca e imbibat cu apa se lasa la racit!~
Separat de face o maioneza din galbenuse crude se condimenteaza cu sare piper,putin de tot usturoi(sau dupa preferinta) si tot putina ceapa data si ea pe razatoarea mica si stoarsa de sucul lasat de ea!
Se amesteca toate si se serveste pe felii de piine!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
N-am facut-o de mult.
RăspundețiȘtergereMi-ai adus aminte de ea si mi s-a
facut pofta .
E delicioasa.
trebuie sa fie tare gustoasa!arata foarte bine!pup!
RăspundețiȘtergereEu una nu stiam cu toate ca imi plac dovleceii tare mult.........am retinut si cu siguranta voi pune in practica reteta ta.Pup!
RăspundețiȘtergereLia,nici eu nu am facut-o anul asta si a merg bine!
RăspundețiȘtergereO seara placuta si te pup!
Gabriela,incearc-o o data si veizi daca va place!
RăspundețiȘtergerePupicei la sfirsit de saptamina!
Maria, sigur poate va place!Te pup cu drag!
RăspundețiȘtergere