luni, mai 17, 2010
Salata de boeuf
Simbata am facut supa de carne si cum erau morcovi fierti in supa si cum de mult nu am mai facut salata de boeuf;m-am pus pe treaba si iata ce a iesit!
Desigur cine nu stie sa faca salata asta?!
Am folosit:
Morcovi fierti in supa,
cartofi fierti ,
castraveti murati,
maioneza,
sare,
piper,
mustar!
Atit si nimic mai mult!Uneori mai pun si mazare!
Totul taiat cubulete mici (poate ar trebui sa mentionez,castraveti dupa ce i-am taiat cubulete i-am stors bine)si o maioneza din 5 oua!(trebuia la ce cantitate am facut eu!)
Vor zice unele doamne:fara carne? Da fara carne!Consider :daca morcovi sint fierti intr-o supa cu zarzavat si multa carne nu mai e necesar!
A iesit foarte buna si s-a mincat cu spor!Azi e luni si nu mai gasesti nici urma de salata!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Exact asa o fac si eu. O bunatate iese.
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa iti doresc!!!
Adica eu pun carne in ea//// Nu am facut niciodata fara carne. Soacra-mea face carne si e buna si asa.
RăspundețiȘtergereCe mult imi place aceasta salata...........o bunatate.
RăspundețiȘtergerePremii haioase te asteapta la mine pe blog.
Seara buna!
Bianca:din pacate noi consumam multa carne si atunci consider ca macar salata de boeuf sa fie fara!!!
RăspundețiȘtergereE drept ca mai fac si cu carne!!!
O saptamina cu bine Bianca!
Maria, si noua ne place,dar o fac cam rar in ultima vreme!
RăspundețiȘtergereDar mi s-a cerut sa fac si duminica urmatoare!si trebuie sa ma conformez!
Am vazut premiile haioase!Multumesc frumos le voi ricica ca tare-s frumusele!
O saptamina cu mult spor!
Salata de boeuf e preferata mea, mereu îi zic mamei mele că aș fi în stare să mănânc numai asta toată viața fără să mă satur!!!
RăspundețiȘtergereDiana,acum nu mai este salata dar te invit duminica viitoare la mine ca iar voi face!
RăspundețiȘtergereTe astept cu drag!
O seara placuta!
La mine nu exista sarbatoare fara salata boeuf, iar cand vin copiii acasa musai fac din nou. Dana ar manca toata ziua numai salata boeuf. Sa fiu sincera ca si eu, daca este acrisoara, cu sau fara carne.
RăspundețiȘtergereAm vazut eu ca la tine gasesc intotdeauna retete grozave, asa ca ti-am oferit cateva premii pe blogul meu. :)
RăspundețiȘtergereAsta am facut si eu sambata seara,iar pe duminica seara am ramas cu...:)nimic,asa ca am spalat castronul...
RăspundețiȘtergereEu o fac cu carne,numai ca ai mei nu vor decat cu piept de pui,fara strop de grasime.
Sa ne fie de bine:))!
Asa o fac si eu(mai pun si carne,si pe linga asta mai mananc si cu snitel :-))),dar la mine in familie numai eu mananc,asa ca fac cam rar...dar tare mult imi place!!!!
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa iti doresc!!!
Ghiocel,asa e si la mine dar de o vreme nu am facut!
RăspundețiȘtergereSi eu tot asa!
O seara placuta!
Dara,multumesc!
RăspundețiȘtergereAm sa vin sa vad despre ce e vorba,multumesc ca te-ai gindit la mine!
Angi,sa va fie de bine!
RăspundețiȘtergereNoapte buna!
Judy,ma apuca risul!!!Ha,ha!!!
RăspundețiȘtergereEu am fiert in plus la supa si o limba de vita sa am linga salata de boeuf!No?ce zici tu asta???
Si tu sa ai o saptamina frumoasa!Te pup!
cu drag iti ofer cateva premii care sper te va face sa zambesti..pupici
RăspundețiȘtergereDian@,da,da multumesc mult!vin,vin in curind!!!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Ce pofta mi-ai facut...
RăspundețiȘtergereAsa putina? Adica numai io o fac cu ligheanul?! :)))))
RăspundețiȘtergereAna Maria,te servesc macar virtual sau vii duminica la mine,iar fac!
RăspundețiȘtergereO seara buna!
Manole draga mea:castronul era adinc si a mai iesit un platou!
RăspundețiȘtergereAsa ca nu esti singura cu ligheanul!hi,hi!
Very delicious salat! Compliments my dear! Kisses
RăspundețiȘtergereMaria,multumesc,tu faci salata asta?
RăspundețiȘtergereTe pup si eu!
Mmm!... Una buena ensalada y que apetece mucho comer ahora que empieza el buen tiempo.
RăspundețiȘtergereUn beso
Empar,da,o salata foarte gustoasa!
RăspundețiȘtergereLa noi in Romania se consuma foarte des!
Si eu te pup!