sâmbătă, mai 01, 2010
Pulpe cu morcovi !
Eu care nu sint fan morcovi,reteta asta e deosebit de gustoasa!
Reveniti pentru reteta va rog!ceva mai spre seara...
Si dupa cum va spuneam nu sint fan morcovi...dar ziceam:hai sa vad ce iese din pulpe de pui si morcovi!
iata ce a iesit:
Pulpele spalate si scurse le-am adunat la o compozitie formata din :sare de mare,piper,chily,boia de ardei iute,usturoi verde,ceapa verde , frunze de patrunjel si marar ,apoi am taiat morcovi felii mai grosute oblic si le-am lasat intr-un castron citeva ore sa se imprieteneasca,apoi le-am pus pe toate intr-o punga magica,turnat o cana de supa de pasare am legat si gaurit putin punga si la cuptor cu toate,cam 1 ora si jumatate!apoi am taiat punga si am mai lasat 1o - 15 min.
A iesit foarte gustoasa si am sa mai repet cit de des!asa macar mincam mai multi morcovi...si arata friptuirica si apetisanta,vedeti si voi in pozele de mai sus!
Sa fiti veseli si tineri mereu!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Spre rusinea mea, nu stiu ce e o punga magica!
RăspundețiȘtergereLumineaza-ma, te rog!
Marada,nu e nici o rusine sa intrebi niciodata!!!
RăspundețiȘtergerePunga magica(asa stiu eu ca se cheama)este o punga speciala pentru fripturi care se foloseste numai la cuptor si o gasesti aproape la orice magazin cu produse alimentare gen Real.....
O recomand pentru ca e sanatoasa adica nu prajeli si alte cele se face practic in aburi totul iar daca vrei mai crocant se taie cu 1o - 15 min. inainte de a fi gata carnea,asta in functie de presiunea gazului tau!in asa fel sa cuprinda toata carnea si se lasa pina doresti tu ca sa fie crocanta carnea!
Eu o folosesc destul de des,merita!
Incearca si tu !poate imi spui cum a fost!
Mai putem vorbi despre asta cind doresti tu!!!
daca ai gril la cuptor,adica sa vina caldura de sus,e si mai bine.eu cred ca nu neaparat carnea sa fie crocanta ci morcovul,putin caramelizat e extraodinar de bun.cu carnea moale inabusita in punga ,e o nebunie.si daca alaturi de morcov pui si un pastarnac,n-o sa regreti.foarte buna reteta !
RăspundețiȘtergereEste blog é delicioso!
RăspundețiȘtergereAbraços!
Pansy,multumesc de precizari,dar deocamdata ma bucur sa fac cu morcovi pentru ca eu nu faceam garnitura de morcovi decit o data la 1o ani!hi,hi!
RăspundețiȘtergerePimenta:bine ai venit,ma bucur ca ma vizitezi si te mai astept cu placere!
RăspundețiȘtergereToate bune!
Nici eu nu sunt fan morcovi, insa cei facuti la cuptor, imi plac. Aruncati acolo in tava feliati, alaturi de si altele, sunt tare gustosi :)
RăspundețiȘtergereCa de obicei, arata tare bine, ce-i pe farfurie:)
Eu am facut la cuptor, pastrav. L-am inecat in vin alb, l-am acoperit cu ardei, morcov, rosii cubulete si ceapa. O nebunie :)
Me quedo en el blog, me gusta mucho.
RăspundețiȘtergereMinunata reteta! Eu fac o mancarae farte buna din carne de vitel, ceapa, morcovi si telina, sarat/piparat/verdeata, toate la cuptor. Nu m-am gandit ca puiul ar putea iesi atat de bine cu legume, dar imaginile si descrieea m-au convins! Voi face reteta ta si multmesc! Pofta buna! :)
RăspundețiȘtergereManole la fel si eu cu morcovi!
RăspundețiȘtergereSi uite mi-am amintit inca ceva cu morcovi!am sa fac,la cuptor!deliciosi !
Pastrav?Manole,cred ca a fost o nebunie!!!
Te pupacesc!
Ana Maria,bine ai venit!
RăspundețiȘtergereStai pe blogul meu?ma bucura asta si te mai astept oricind!
Mirela,uite de mult nu am mai avut vite,caut si fac si eu asa ca tine,trebuie sa fie tare bun!
RăspundețiȘtergereMa bucura ca vei face reteta mea si poate ne spui si noua cum a placut!
Pofta buna Mirela!
Pana sa ajungem la pastrav...o fost cale lunga...ne-am uitat cu jind la el...dar nu mai intra. L-am lasat pe azi, sigur o sa prididim la el :)
RăspundețiȘtergereAha,aha,Manole !!!
RăspundețiȘtergereCale lunga???
Sigur ,sigur trece daca e asa bun!
Ai un blog super tare cu retete gustoase.
RăspundețiȘtergerePentru ca ne place foarte mult blogul tau, te asteapta un premiu la noi.
Felicitari pentru blog!
Punga magica face chiar minuni...si eu o folosesc! ew grozava!
RăspundețiȘtergereRetete ilustrate:bine ati venit pe blogul meu!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult pentru aprecieri!
Multumesc pentru premiu!
Va astept aici cu drag!
Tasha,asa este!
RăspundețiȘtergereMereu este eficienta si sanatoase preparatele!
Te pup cu drag!
Va multumim pentru vizita blog-ul meu
RăspundețiȘtergereMi-a placut blog-ul dvs.
Te voi duce la blog-ul meu preferat întotdeauna să-l şi să înveţe să gătesc reţete diferite
afecţiune
http://comidachile.blogspot.com/
Angelica,cu placere!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita!
Inteleg ca vrei sa ma treci in listuta ta!de ce nu!mabucur si salutari din Rominia!
Tre' sa fie o nebunie! Bine-ar fi sa putem servi masa virtual! :)
RăspundețiȘtergerepunga magica e minunata! si eu o folosesc! in plus, azi chiar vreau sa fac un sote de morcoviori ;)
RăspundețiȘtergereImi place combinatia de carnita cu morcovi, am sa o incerc si eu!
RăspundețiȘtergereTe pup Mariana!
...traigo
RăspundețiȘtergeresangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...
desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ
TE SIGO TU BLOG
CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...
AFECTUOSAMENTE
BUNATATI SIMPLE
ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE CHOCOLATE, EL NAZARENO- LOVE STORY,- Y- CABALLO, .
José
ramón...
Molto bello il tuo blog, grazie per essere passata da me!
RăspundețiȘtergereA presto.
Punga "magica" este intr-adevar grozava...citind comentariile mi-am adus aminte ca nu am mai facut legume la punga de multa vreme...noi ii spunem "punga puturosului" pentru ca nu este mult de munca. Practic, punem o ceapa taiata in 4, o capatana de usturoi necuratata si taiata transversal, bucati de morcov, telina, albitura (taiate mari), o lingura de ulei, o cana de apa, condimente dupa plac (musai curry) si...phii...imi lasa gura apa!
RăspundețiȘtergereGeorgiana!
RăspundețiȘtergereDa,bine ar fi uneori sa o servim virtual am avea mai mult timp liber!
Flori,chiar te rog sa incerci!daca zic eu ca e f.buna,eu care nu sint fan morcovi,atunci e chiar de incercat si de "lins pe degete",
RăspundețiȘtergerepa,pa!
Danea,bine ai venit!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru aprecieri!
Te mai astept cu drag!
Zazuza:Da?foarte bun a fost asai?
RăspundețiȘtergereLiliana:mi se pare extrem de utila si mincarea e tare sanatoasa ca practic se face in abur!iar daca o vrei putin crocanta despici punga!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si poate fac si eu numai legume la punga!Multam de idee!
Jose:bine ai venit!si multumesc de vizita!
RăspundețiȘtergereInca nu am tradus ce ai scris dar foarte curind o voi face!
Sint extrem de ocupata!