sâmbătă, mai 01, 2010

Pulpe cu morcovi !




Eu care nu sint fan morcovi,reteta asta e deosebit de gustoasa!
Reveniti pentru reteta va rog!ceva mai spre seara...





Si dupa cum va spuneam nu sint fan morcovi...dar ziceam:hai sa vad ce iese din pulpe de pui si morcovi!
iata ce a iesit:

Pulpele spalate si scurse le-am adunat la o compozitie formata din :sare de mare,piper,chily,boia de ardei iute,usturoi verde,ceapa verde , frunze de patrunjel si marar ,apoi am taiat morcovi felii mai grosute oblic si le-am lasat intr-un castron citeva ore sa se imprieteneasca,apoi le-am pus pe toate intr-o punga magica,turnat o cana de supa de pasare am legat si gaurit putin punga si la cuptor cu toate,cam 1 ora si jumatate!apoi am taiat punga si am mai lasat 1o - 15 min.
A iesit foarte gustoasa si am sa mai repet cit de des!asa macar mincam mai multi morcovi...si arata friptuirica si apetisanta,vedeti si voi in pozele de mai sus!
Sa fiti veseli si tineri mereu!

32 de comentarii:

  1. Spre rusinea mea, nu stiu ce e o punga magica!
    Lumineaza-ma, te rog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marada,nu e nici o rusine sa intrebi niciodata!!!
    Punga magica(asa stiu eu ca se cheama)este o punga speciala pentru fripturi care se foloseste numai la cuptor si o gasesti aproape la orice magazin cu produse alimentare gen Real.....
    O recomand pentru ca e sanatoasa adica nu prajeli si alte cele se face practic in aburi totul iar daca vrei mai crocant se taie cu 1o - 15 min. inainte de a fi gata carnea,asta in functie de presiunea gazului tau!in asa fel sa cuprinda toata carnea si se lasa pina doresti tu ca sa fie crocanta carnea!
    Eu o folosesc destul de des,merita!
    Incearca si tu !poate imi spui cum a fost!
    Mai putem vorbi despre asta cind doresti tu!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. daca ai gril la cuptor,adica sa vina caldura de sus,e si mai bine.eu cred ca nu neaparat carnea sa fie crocanta ci morcovul,putin caramelizat e extraodinar de bun.cu carnea moale inabusita in punga ,e o nebunie.si daca alaturi de morcov pui si un pastarnac,n-o sa regreti.foarte buna reteta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pansy,multumesc de precizari,dar deocamdata ma bucur sa fac cu morcovi pentru ca eu nu faceam garnitura de morcovi decit o data la 1o ani!hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pimenta:bine ai venit,ma bucur ca ma vizitezi si te mai astept cu placere!
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu sunt fan morcovi, insa cei facuti la cuptor, imi plac. Aruncati acolo in tava feliati, alaturi de si altele, sunt tare gustosi :)
    Ca de obicei, arata tare bine, ce-i pe farfurie:)
    Eu am facut la cuptor, pastrav. L-am inecat in vin alb, l-am acoperit cu ardei, morcov, rosii cubulete si ceapa. O nebunie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunata reteta! Eu fac o mancarae farte buna din carne de vitel, ceapa, morcovi si telina, sarat/piparat/verdeata, toate la cuptor. Nu m-am gandit ca puiul ar putea iesi atat de bine cu legume, dar imaginile si descrieea m-au convins! Voi face reteta ta si multmesc! Pofta buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Manole la fel si eu cu morcovi!
    Si uite mi-am amintit inca ceva cu morcovi!am sa fac,la cuptor!deliciosi !
    Pastrav?Manole,cred ca a fost o nebunie!!!
    Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ana Maria,bine ai venit!
    Stai pe blogul meu?ma bucura asta si te mai astept oricind!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mirela,uite de mult nu am mai avut vite,caut si fac si eu asa ca tine,trebuie sa fie tare bun!
    Ma bucura ca vei face reteta mea si poate ne spui si noua cum a placut!
    Pofta buna Mirela!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana sa ajungem la pastrav...o fost cale lunga...ne-am uitat cu jind la el...dar nu mai intra. L-am lasat pe azi, sigur o sa prididim la el :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Aha,aha,Manole !!!
    Cale lunga???
    Sigur ,sigur trece daca e asa bun!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai un blog super tare cu retete gustoase.
    Pentru ca ne place foarte mult blogul tau, te asteapta un premiu la noi.
    Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  14. Punga magica face chiar minuni...si eu o folosesc! ew grozava!

    RăspundețiȘtergere
  15. Retete ilustrate:bine ati venit pe blogul meu!
    Multumesc mult pentru aprecieri!
    Multumesc pentru premiu!
    Va astept aici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  16. Tasha,asa este!
    Mereu este eficienta si sanatoase preparatele!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va multumim pentru vizita blog-ul meu
    Mi-a placut blog-ul dvs.
    Te voi duce la blog-ul meu preferat întotdeauna să-l şi să înveţe să gătesc reţete diferite
    afecţiune
    http://comidachile.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  18. Angelica,cu placere!
    Multumesc de vizita!
    Inteleg ca vrei sa ma treci in listuta ta!de ce nu!mabucur si salutari din Rominia!

    RăspundețiȘtergere
  19. Tre' sa fie o nebunie! Bine-ar fi sa putem servi masa virtual! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. punga magica e minunata! si eu o folosesc! in plus, azi chiar vreau sa fac un sote de morcoviori ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place combinatia de carnita cu morcovi, am sa o incerc si eu!
    Te pup Mariana!

    RăspundețiȘtergere
  22. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    TE SIGO TU BLOG




    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...


    AFECTUOSAMENTE
    BUNATATI SIMPLE

    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE CHOCOLATE, EL NAZARENO- LOVE STORY,- Y- CABALLO, .

    José
    ramón...

    RăspundețiȘtergere
  23. Molto bello il tuo blog, grazie per essere passata da me!
    A presto.

    RăspundețiȘtergere
  24. Punga "magica" este intr-adevar grozava...citind comentariile mi-am adus aminte ca nu am mai facut legume la punga de multa vreme...noi ii spunem "punga puturosului" pentru ca nu este mult de munca. Practic, punem o ceapa taiata in 4, o capatana de usturoi necuratata si taiata transversal, bucati de morcov, telina, albitura (taiate mari), o lingura de ulei, o cana de apa, condimente dupa plac (musai curry) si...phii...imi lasa gura apa!

    RăspundețiȘtergere
  25. Georgiana!
    Da,bine ar fi uneori sa o servim virtual am avea mai mult timp liber!

    RăspundețiȘtergere
  26. Flori,chiar te rog sa incerci!daca zic eu ca e f.buna,eu care nu sint fan morcovi,atunci e chiar de incercat si de "lins pe degete",
    pa,pa!

    RăspundețiȘtergere
  27. Danea,bine ai venit!
    Multumesc pentru aprecieri!
    Te mai astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  28. Zazuza:Da?foarte bun a fost asai?

    RăspundețiȘtergere
  29. Liliana:mi se pare extrem de utila si mincarea e tare sanatoasa ca practic se face in abur!iar daca o vrei putin crocanta despici punga!
    Multumesc de vizita si poate fac si eu numai legume la punga!Multam de idee!

    RăspundețiȘtergere
  30. Jose:bine ai venit!si multumesc de vizita!
    Inca nu am tradus ce ai scris dar foarte curind o voi face!
    Sint extrem de ocupata!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.