marți, august 10, 2010

Penne de post !



Atât de bune, atât de simplu de făcut si atit de puține ne trebuie ca sa iasă extrem de bune incit sa nu-ti dorești nimic mai bun!
Penne(italiene),
ceapa,
un cățel de usturoi,
roșii neapărat de gradina(nu de supermarket sau sera..)
ulei de măsline,
cascaval vegetal,
busuioc proaspăt cules,
sare,puțin piper;
Un polonic din apa in care au fiert pennele;

Pentru cine nu a mai facut;
pennele fierte,
intr-o tigaie puțin ulei, o ceapa tăiata mărunt+in cățel de usturoi apoi adaugăm roșiile de gradina curățate de coaja si tăiate mărunt toate timp de 2-3 min.cu putina zeama de la penne, busuiocul rupt,condimentat după gust si puse peste penne cu polonicul din apa care a fiert penele,deasupra cascavalul incorporate si gata!atâta tot si te rogi sa nu se mai termine!
Sa fiți buni si sănătoși!

15 comentarii:

  1. Ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fuat Gencal,foarte simple si foarte gustoase!
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. cette assiette de pâte m'a l'air bien appétissante, j'aime beaucoup
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  4. reststeSi mie imi plac rau pastele. Pacat ca sunt de post, ca altfel imi puneam peste ele vreo doua linguri de parmezan. Dar sunt bune si asa! Bune, bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fimere,da sint si apetisante!
    incearca si tu!
    Te astept mereu ce drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alexandra si mie la fel,rau de tot,mai ales daca sint toate de calitate!
    O da,da sint de post,dar daca vii iti fac cu trei linguri de parmezan...
    Alexandra nu bune ci foarte bune,te rog sa incerci sa veizi,mai ales ca tu ai rosii adevarate,nu de la sera sau piata sau market!
    Deci te roggg fa si tu asa...absolut dementiale si nu imi vine sa cred...
    " Veri " le-a facut prima data!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un plat de pâtes plein de saveurs.
    J'aime beaucoup.
    A bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  8. Faina reteta imi place, daca imi dai voie iti spun un secret la retete cu toate tipuri de paste,cand fierbi pastele intodeauna sa opresti 200 ml de apa in care au fiert pastele,pentru ca apa contine amido din paste si ajuta sa se lege sosul de penne mai bine,sper ca te-am ajutat putin...Bafta in bucatarie...te invit sa vizionezi la blogul meu VIDEO BUREK... VIDEO SUSHI...

    RăspundețiȘtergere
  9. Am revenit,pentru ca am uitat sa-ti spun ca am postat blogul tau la mine,sper ca nu te superi...Zdravo.

    RăspundețiȘtergere
  10. Surac,da si mie imi plac pastele!
    Multumesc ca mai atentionat!
    Da recunosc am uitat sa scriu ca opresc din apa care au fiert pastele!
    O fac totdeauna dar am uitat sa scriu!Uite acum voi scrie si la reteta!
    Primesc oricind sfaturi!Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Surac,foarte bine ma bucur!si eu am adaugat la favoritele mele blogul tau!
    Ma simt onorata ca mai trecut in lista ta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Surac multumesc de invitatie ,sigur vin!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nadji,ma bucur!
    O seara placuta!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nadji:Bonne journée et à bientôt.

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.