Dupa cum v-am obișnuit,simplu de tot asta pentru ca timpul e prețios si aici pe net!hi,hi!
Roșii bineînțeles din gradina mea,scobite sărate puțin întoarse sa curgă zeama formata de la sare ,apoi umplute cu sos pesto(bineînțeles cu frumosul busuioc din gradina mea)
Servite cu pâine prăjită...nu-i asa ca e simplu și arătos!
E totusi o mica gustare si trebuie servit si alt fel alături(cârnită!da ce altceva)
Sa va fie bine mereu!
o fi o mica gustare dar fotografiile arata tare bine...cata rabdare pentru aranjarea farfuriei!
RăspundețiȘtergereFoarte frumoase şi buneee, mai ales lângă cărniţă!:)
RăspundețiȘtergereMariana, ţi-aş fi recunoscătoare dacă ai avea şi ai posta o reţetă de pus roţii pentru iarnă, dar întregi şi la borcan...
Nu mai am loc în congelator, iar bulion am făcut deja!
Mai fac ceva pastă, dar aş vrea şi roşii întregi...am văzut la cineva mai demult, dar persoana nu mai trăieşte...atunci nu am întrebat că nu aveam roşii multe , nu aveam grădina de fapt!:))
Mulţumesc pentru intenţie!:)
Geta draga:mulțumesc,dar asa ar trebui dar nu totdeauna am timp!
RăspundețiȘtergereTe pup și o după amiaza reușită!
Mariana:mulțumesc frumos!
RăspundețiȘtergereEu nu am asa multe roșii!eu nu pun roșii întregi dar o prietena a pus întregi și am s-o întreb cit de curând si am sa te anunț e bine asa?
Sper sa reușesc...sau ma mai informez din surse credibile!
Te pup draga Mariana!
Mariana:uite eu vreau sa pun neapărat roșii uscate;tu nu vrei?sunt foarte bune si în magazine sunt scumpe si poate nu sunt asa bune ca cele puse in casa!
RăspundețiȘtergereTe pup!
Mariana, adică nu eu...:))
RăspundețiȘtergeredraga mea, eu nu prea sunt gospodină...pun pe iarnă că ne trebuie!!!
Uscate nu cred că pun...:(
Dar cele întregi, le-am gustat atunci şi ştiu că erau super!
La blocul meu cămara vara e prea călduroasă, iarna transpiră borcanele şi unele chestii uscate nu prea se păstrează.:(
Te pup şi-ţi mulţumesc!
Hera Mariana:te înțeleg!
RăspundețiȘtergereBunica mea spunea:nu le poate avea omul pe toate!
Cu drag și te mai aștept!
Imi place reteta, mai ales cu pesto...
RăspundețiȘtergere