joi, iunie 10, 2010

Soţ enervat !


Azi soţul meu s-a enervat!pe cine credeţi?pe cei care tot asfalteaza de un secol în jurul străzii noastre!
Venim de departe,soare,căldură maşina a stat si ea coaptă de la ora 7 in soare,deci va dati seama cam cum era...asa si dăm sa intrăm înspre strada noastră...blocată toata de maşina cu asfalt si maşini pacate de o parte si de alta...ne întoarcem sa intrăm pe o stradă care sa ne ducă spre strada noastră...ce credeţi ? si aici interzis...ne întoarcem sa mai încercăm pe alta strada mai depărtată care sa ducă spre strada noastră...ce credeţi?si aici opririle erau de fata...atunci se enervează omul meu...si iese din maşina le da la o parte si trecem...vine unu cu cilindru compresor si tipa de ce intrăm...pentru ca vreau sa merg la casa mea si voi nu sînteţi in stare sa terminati în timp util...si plecăm spre str.noastră ...înainte de a coti la noi un poliţai...tipa : nu vedeţi ca e interzis??? Nu... răspunde omul meu...si voi trece pentru ca nu pot din cinci locuri, pe unde sa întru pe str.mea...unde locuiţi?aici răspunde omul meu vădit pornit si enervat in timp ce eu dau la o parte opririle metalice , soţul ii zice:săi spuneţi primarului ca degeaba e primar si ia banii noştri...poliţaiul : spune dumneata...soţul:o să-i spun fiţi sigur ...
Si uite asa un om paşnic de felul lui cum se poate enerva...noroc ca s-a terminat asa dar poliţaiul s-a uitat dacă am parcat pe strada(strada este scurta) si nu l-am minţit...(v-am băgat într-un labirint dar va dati voi seama...întru cuvînt aveam 5 sau 6 variante si nici pe una nu se putea merge...bine ca nu nea oprit intrarea în casa...)si toate astea in zona centrului unde este un trafic intens si la o ora de vîrf!
Soţul vostru sau voi va enervati pentru asa ceva???
Va doresc in trafic răbdare si sa nu întîlnit situaţii 'naspa!

13 comentarii:

  1. eu da, el nu prea. e mai pasnic de felul lui. si eu vociferez asemeni sotului dvs. si le raspund la mucosii astia ce se prefac ca muncesc.
    zi buna va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Veronica,eu desi nu conduc sint mai cu vociferarii,el nu prea spre deloc,dar azi s-a infuriat pe ei...adica prin cinci locuri nu poti intra la casa ta???
    Te pup drag Veronik!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu, dar fiul meu, calm de obicei, ajunge si el in situatii din astea, pentru ca si la noi in cartier se intampla astfel de lucruri. Ultima oara cand a avut o astfel de altercatie a vazut si masina celor de la "Siguranta si incredere" si calmul lui s-a facut praf si pulbere. Le-a cerut sa-i asigure si lui siguranta de a parca langa blocul lui si s-au uitat la el ca si cum tocmai ar fi aterizat de pe luna. Imi pare rau ca a-ti avut parte de astfel de cosmaruri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am meu e cel mai pasnic om.
    Se enerveaza greu,dar atunci sa te tii.
    Il enerveaza rautatea gratuita si proasta crestere.
    Pe mine la fel.
    Cine-l vede o data nervos,nu mai vrea sa vada si a doua oara :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena,era indreptatit fiul tau sa ceara siguranta lui...bine le-a zis!
    Asta e! ia trecut repede de cum a intrat pe poarta...la intimpinat cei doi catei cu multa bucurie!si gata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lia,asa este si sotul meu,greu de tot se enerveaza dar...azi s-a enervat...

    RăspundețiȘtergere
  7. sotul nu, eu da. tare si cu injuraturi porcoase :)). stiu, sunt o doamna ;). dar in Austria n-am parte de asa ceva, sau daca am aici e mereu cu solutii, nu cu interdictii. deci pastrez rezerva de injuraturi pentru in Romania. of!

    RăspundețiȘtergere
  8. Zazu,Zazu...chiar?injuraturi porcoase?

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea sa stii ca inteleg reactia sotului tau in totalitate si eu am stat din noiembrie pana la mijlocul lui mai intr-un haos total, deja numai imi vedea sa merg acasa ... am fost ffff suparata si DA ...eu i-am spus primatului parerea mea ... cand a venit la vizita de santier ... am strigat cu totii (vecinii) ce nenorocit e ca ne-a luat spatiile verzi, au taiat toti copacii, si au turnat beton peste tot ca acum sa murim de cald ca nu avem un copac in jurul blocului sa ne tina o umbra ... cand te uiti pe geam nu vezi numai capote de la masini parcate sunt geamul meu ... ffff trist ...nu zic ca nu trebuia locuri de parcare insa spatiile libere din spatele blocului in mare parte a ramas in paragina, cresc buruienile si iarba de ajunge pana la geamuri (aici si vina locatarilor din acea zona) ...si stii ce e cel mai revoltator ? ca tu stii bine ca daca incepi o lucrare la sfarsitul lui noiembrie atunci nu ai cum sa termini intr-o luna totul ... si vreau sa zic ca din decembrie si pana in ianuarie am stat o luna in gropi, faceam echilibristica sa ajung la scara blocului, sotul meu si-a gaurit 2 pantaloni in tot feluri de bucati de fier care ieseau din pamant si erau lasate asa, seara cand venea de lucru eram in stare sa "omor" pt un loc de parcare care nu era din cauza gropilor sapate de ei si lasate acolo asa pt era ninsoare si gheata ... apoi februarie s-au apucat si au continuat, cosmarul meu s-a intensificat in aprilie cand domnu primar a venit in vizita si i-a grabit, au inceput sa munceasca noaptea ...nu avea zi si nu aveam noapte de liniste ... deci nu va puteti inchipui ce a fost aici ... acum e gata, avem parcari cat china insa betonul ne omoara, aerul e incins din orice parte ... verdeata nimic, copii se joaca printre masini ca saracii numai au spatii verzi ... in plus suntem si in pericol dupa spusele muncitorilor ca au primit ordin sa sape pana in fundatia din jurul blocului deci la un cutremur ... Doamne Fereste ... in fine deci inteleg sentimentele voastre si le impartasesc ... din nou am demonstrat ceva daca in strainatate se cauta amenajarea spatiilor vezi aici se distruge totul ... in curand orasul o sa arate ca un morman de beton ... scuze ca m-am descarcat aici dar mi-a picat bine ... te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Tunde draga mea:fiecare din noi e nemultumit,iritat de ce intimpla si cum se gospodaresc astia!!!
    Foarte bine ca te-ai descarcat doar atit ca nu putem sa facem mai nimic ca vorba aia:e putred ceva in Danemarca...
    Imi pare rau de ce se intimpla la voi!
    Si eu te imbratisez cu drag si te pup draga mea Tunde!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si inca cum!!!! Si io si sotul meu! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Manole,nu se poate altfel!
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  13. Crezi ca e cineva care poate ramane calm in situatii d-astea? Reactia sotului tau este una normala, iar in fata politistului chiar s-a comportat frumos...prea frumos...

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.