vineri, iulie 16, 2010

Gaspacho glacé




Gaspacho glacé a fost pe post de supa azi pentru ca felul doi a fost pangratius tras in faina de malai cu lamiie si mamaliguta cu ciuperci trase!a fost un prinz pe cinste.


Noutatea pentru mine si "trupa" a fost acest minunat gaspacho glacé ,nu am mai facut dar cu siguranță cit de repede il fac!Foarte potrivit pentru o zi caniculara!
Rețetă am găsit-o azi dimineață!
Căpșuni(congelate),
o roșie,
zahar praf,
miere,
1o frunzulițe proaspete de busuioc,
o felie de pâine fără coaja,alta data voi pune doua felii!
apa minerala ;
Totul foarte simplu,repede și bun pe post de felul întâi!
Capsulele le-am lăsat de jumătate înghețate si le-am strivit cu Blender,adăugând,o roșie,zaharul,mierea frunzulițele de busuioc si apa minerala!atât am servit cu frunzulițe de busuioc,a fost atât de bun si răcoritor!
Am fost toti foarte încântați de simplitate si bunatate plina cu vitamine!

4 comentarii:

  1. Auu, ce bine arata si ce bine suna...

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra,a fost tare buna azi pe canicula asta!
    Pa si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa fie bun. Dar de unde ai luat capsunele inghetate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Lady Io , da foarte bun si racoritor,nu stai linga aragaz.
    Draga mea,din congelator de la mine!
    Iti trimit macar virtual o punga!
    Te pup si zile răcoroase!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa comentați!
Anonimi : nu va obosiți sa comentați , nu veți fi luați în seama.