sâmbătă, septembrie 18, 2010
Piept de curcan cu ciuperci
Pieptul de curcan este unul din preferatele mele!
Un fel de mincare usor de facut!
Avem nevoie de:
Piept de curcan,
ciuperci,
ceapa,
ardei rosu si galben,
sare,
piper,
putin patrunjel verde si marar,
lamiie;
Pieptul taiat in fisii si tras in ulei cu putina apa pina ce se rumeneste,intr-o tigaie se trage usor ceapa,ardeiul,ciupercile,verdeata,condimentele dar putin de tot,asa doua trei minute,adaugam si sucul de lamiie apoi se pune peste pieptul rumenit,se mai tine doua trei minuute si gata!
Rapid,gustos...
Bun de tot,noi l-am servit fara garnitura,cu o salata de castraveti!
Sa fiti buni si darnici!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sa imi fie rusine nu am mancat niciodata curcan:))
RăspundețiȘtergereCiupercile in schimb le ador.
Vai,Bianca nu pot sa cred...e asa sanatoasa si gustoasa!se zice ca e mai buna ca si carnea de pui;incearca te rog...
RăspundețiȘtergereMariana dragá !!!!!!!!! ce foame mi sa fácut :-))) aratá splendid :-) Vá doresc poftá buná :-)
RăspundețiȘtergereLa noi gátul de la curcan merge "struná" mai ales in ciorbá :-)
Duminicá plácutá ati doresc :-)
Puszi Ildi
Dragá Mariana! din kontrá te rog sá imi scrii románeste :-)Esti o dulce, si chiar te rog dacá vii la Budapesta ne-apárat la o cafea esti invitatá de mine :-))))))))))))))) abia astept :-)
RăspundețiȘtergerePupici Ildi :-)
Ildike,multumesc pentru invitatie,m-as bucura nespus sa ne intilnim!Poate cine stie la anul...
RăspundețiȘtergereTe imbratisez si noapte buna!
Ildike,da si eu fac ciorba din git de curcan;si am facut si umplut,o bunatate!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Duminica placuta!
Wow, arata fabulos! Combinatia e grozava, una dintre preferatele mele! Mariana, multumesc pentru cuvintele frumoase la tablouri, ma bucur atat de mult ca ti-au placut!
RăspundețiȘtergereWow, arata fabulos! Combinatia e una dintre preferatele mele! Mariana, multumesc pentru cuvintele frumoase de la tablouri! Ma bucur atat de mult ca ti-au placut! Mai lucrez la ceva zilele astea. Te pup!
RăspundețiȘtergereM,cu placere au fost din ce simteam eu!
RăspundețiȘtergereMultumesc si eu,te pup!
Aaaahhh ce gustos trebuie sa fie!Curcanul e una din carnurile mele preferate, sa zic asa... Cat despre ciuperci, ce sa mai vorbim! Ce ai facut tu acolo e o mancare S.F. hi.hi. Curcanul este stramosul dinozaurilor, iar ciupercile au origine extraterestra! Dasu mana pentru masa!?" Fortza e cu tine!!"
RăspundețiȘtergereAlexandra si eu zic ca e carnea preferata,e asa usoara si sanatoasa chiar mai buna decit puiul!
RăspundețiȘtergereA,deci mincare S.F. ? OK!am sa le spun asta alor mei,hi,hi!nu stiam asta!
Cu placere!
O zi frumoasa!
Mariana, ai vazut concursul de pe blogul meu? Te invit sa participi, ca si pe vizitatorii tai! Pupaciuni!
RăspundețiȘtergereE grozava combinatia, carnita de curcan e o bunatate, mi-ai facut o mare pofta. Pupicei si o saptamana frumoasa
RăspundețiȘtergereSa va fie de bine!
RăspundețiȘtergerePieptul de curcan este tare bun....si mie imi place! De obicei il prepar pe gratarul de aragaz sau cu alte sosuri...sunt dati cand abia il pot inghiti , insa langa ceva ganitura , sa alunece mai usurel , este foarte gustos! :)
Foarte buna carnea de curcan.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Alexandra,acum am intrat in casa,am vazut dar nu cred ca am poze cu trandafiri...dar invit toti vizitatori mei sa participe la concursul organizat de tine,ca merita!
RăspundețiȘtergereAdresa:
http://gradinavisata.wordpress.com/
Alexandra,acum am intrat in casa,am vazut dar nu cred ca am poze cu trandafiri...dar invit toti vizitatori mei sa participe la concursul organizat de tine,ca merita!
RăspundețiȘtergereAdresa:
http://gradinavisata.wordpress.com/
Alexandra,multumesc de invitatie,poate la anul(mi-au inghetat citeva tufe cu trandafiri!
RăspundețiȘtergereYafa,multumesc,asa este foarte gustoasa si sanatoasa carnea de curcan!Daca ti-e pofta te rog serveste!
RăspundețiȘtergereSi tu sa ai o saptamina frumoasa!
Ana Maria,da e preferatul meu,carnea e gustoasa si sanatoasa!
RăspundețiȘtergereMaria,asa este!
RăspundețiȘtergereTe imbratisez cu drag!
Maria,asa este!
RăspundețiȘtergereTe imbratisez cu drag!
Un plat plein de saveurs.
RăspundețiȘtergereJ'aime beaucoup.
A bientôt.
Ador carnea de curcan,e una din preferatele mele,iar ceea ce ai pregatit tu acolo e forte delicios yammy,yammy!pupici!
RăspundețiȘtergereNadji,esti o draguta,mai ales ca vine de le tine!
RăspundețiȘtergereDa si eu iubesc acest fel de mincare!
Cu bine,o saptamina frumoasa!
Gabriela si eu o ador,e asa bunaaa!!!Multumesc esti o scumpa!
RăspundețiȘtergereTe pup!O saptamina frumoasa!
ce mult imi place combinatia! Ador carnea de curcan, dar si ciupercile.
RăspundețiȘtergereNici eu nu am mancat curcan pana acum... de cateva luni tot imi pun in plan sa fac... dar nu mai ajung... Acum insa ... neaparat trebuie sa fac...
RăspundețiȘtergereMaria,avem multe gusturi comune,ce ma bucur!
RăspundețiȘtergereTe pup si o saptamina reusita draga mea!
Felis,incearca te rog macar o data,e asa sanatoasa carnea de curcan!
RăspundețiȘtergereBuna mancarica!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru vizite!
O saptamana frumoasa iti doresc!
Mari,cu drag!
RăspundețiȘtergerebuna combinatie! te pup!
RăspundețiȘtergereche buono!!!
RăspundețiȘtergereZazuza,ce dor mi-a fost de tine!
RăspundețiȘtergereDa buna combinatie!Te puppp!!!
nu imi amintesc sa fi mancat vreodata piept de curcan,insa eu fac reteta asta cu carne de pui.Este delicioasa.
RăspundețiȘtergereVictoria,incearca si cu oieot de curca,e delicioasa!
RăspundețiȘtergereTe pup si numai bine!
No, servus :) astept cafeluta :D ...pup!
RăspundețiȘtergereNo,servus!vine,vine,acusica!
RăspundețiȘtergereO zi faina!
Si mie imi place carnea de curcan. Avea bunica la tara in fiecare vara curcanei, tare buni erau. Si frumosi (cand erau inca in viata, dar si in farfurie :)
RăspundețiȘtergereKadia,e tare buna,gustoasa!
RăspundețiȘtergereEu cresteam erau asa mari cite un piept ajungea si la 5 kg.!
Acum nu mai cresc deloc,pacat le duc dorul!